MiSolle 2 mestaruutta, hopea ja 2 pronssia sisäsoudun SM-kilpailuissa Helsingissä

10.2.2019

Seija, Suomen mestari ajalla 8:26,4
Sanna, Suomen mestari ajalla 7:39,3
Rane SM-hopeaa ajalla 6:46,0
Repa, SM-pronssia ajalla 6:56,9
SM-joukkuepronssia Sannalle, Annille, Repalle ja Ranelle keskiajalla 3:33,0

Sisäsoutukisat avattiin Helsingin Urheilutalolla 9.2.2019 ja matkoina olivat 2000 m sekä tonnin viesti. MiSo sai kaksi kultaa, hopean sekä kaksi pronssia ja yhden neljännen sijan yhteensä 6 soutajan voimin. Enemmänkin olisi ollut tarjolla, mutta viimehetken sairastumiset estivät muunmuassa Tarja Väisäsen ja Jari Liimatan osallistumiset ja samalla myös kakkosjoukkueen osallistumisen sekarin joukkuekisaan.

Kultaa souti N-50+ sarjassa Mikkelin Seija Kontinen ajalla 8:26,4 ja toiseksi ennätti Keravan Pirjo Maunula 8:31,2 ja kolmanneksi Ikaalisten Aila Salo 8:34,8 . Tässä sarjassa oli 3 soutajaa.

N-40 sarjassa todella kovan ajan soutanut Mikkelin Sanna Piili voitti mestaruuden ajalla 7:39,3 .  Hopeaa Kouvolan Ulla Yrjölälle 7:45,6 sekä prossia Keravan Eeva-Riikka Kukkolalle 8:03,4. Mukana oli viisi soutajaa.

Miehet 50+ sarjassa MiSon Rauno Kuokkanen souti hopealla ajalla 6:46,0 ja jäi kultaa soutaneesta Takon Klaus Geigeristä vain 3,5 sek. Kolmanneksi jäi Pargasin Antero Koskinen ajalla 6:55,8. Osallistujia tässä sarjassa oli peräti 8 soutajaa.

Vastaavasti M-50 kevyessä sarjassa MiSon Reijo Parkkinen souti pronssille ajalla 6:56,9 . Voittajaksi veti Oulun Markku Henriksson ajalla 6:50,9 ja hopeaa Keravan Pentti Soini ajalla 6:53,6 . Tässä sarjassa oli mukana 4 soutajaa.

Sekarin joukkuekisassa pronssille soutivat Mikkelin Soutajat, joka kellotti keskiajan 3:33,0 Pronssijoukkueessa soutivat: Sanna Piili, Anni Pölhö, Reijo Parkkinen sekä Rauno Kuokkanen.  Kultaa soutivat Nesteen Soutajat 3:18,6 ja hopeaa SMARK  3:21,9.  Sekarin joukkuekisassa oli mukana 4 joukkuetta.

Miesten 60+ sarjassa souti myös MiSon Jussi Seppälä sijoittuen viidenneksi ajalla 7:36,4