Vuokrauskäytäntö ja hinnat

Lamposaaren vuokrauksesta vastaa:

Pentti Iivanainen

iivanpe@live.fi / puh. 044 0400 702

Lamposaaren käyttö on Mikkelin Soutajien jäsenille ilmaista! :)

Lamposaaren käytön hinnoittelu:

1. Saunan ja grillikatoksen käyttö, ajanvietto saaressa (noin muutama tunti) - 10 €/hlö

2. Saunan ja grillikatoksen käyttö, majoittuminen aitoissa - 20 €/hlö

3. Ryhmät (henkilöitä 5 tai enemmän) - 8 €/hlö (saunan ja grillikatoksen käyttö, ajanvietto saaressa)

4. Lamposaaren käyttö yhdistettynä kirkkovenesoutuun:

Kirkkovenesoudun tuntihinta + 50 € lisämaksu Lamposaaren käytöstä (esim. 1 h kv-soutua ja Lamposaaren   käyttö maksaisi yhteensä 125 € kirkkoveneporukalle. Ks. kirkkovenesoudun hinnoittelu Kirkkoveneiden vuokraus -sivulta).

5. Pidempiaikaisista vuokrauksista ja paviljongin käytöstä vuokrahinta sovitaan tapauskohtaisesti käyttäjämäärän, käyttöajan ja -tarpeen mukaan.

Huom! Yöpymistä varten aittoihin vaaditaan omat liinavaatteet!

Saaressa on halottuja puita saunan lämmitykseen ja grillikatoksen käyttöön!

Seuralla tulee olemaan vuokraajille tavallinen soutuvene Pursialan venevajan rannassa!