Kisainfo

PAIKKA: Anttolanhovi, Hovintie 224, 52100 Anttola (Mikkeli)

AJANKOHTA: La-Su 13.-14.8.2011

MATKAT: sprintti (n. 2400 m) ja 10 km

PENKKIRAKENNE: vapaa

RUOKAILU: Lauantain ja sunnuntain aikana lounasta on saatavilla Anttolanhovin ruokaravintolasta ja ranta-alueen kotaravintolasta. Lauantai-iltana on Anttolanhovin kartanon pihapiirissä iltajuhla grillimenun kera. Iltajuhlan ruoka on monipuolinen ja ravitseva - sopii hyvin soutajille!

Ranta-alueella on myös kilpailupäivinä myyntipiste, josta saa kahvia yms.

PESEYTYMINEN: Päärakennuksen sauna- ja suihkutilat käytettävissä lauantaina klo 13.00 alkaen ja sunnuntaina klo 10.00 alkaen. Avaimen saa hotellin vastaanotosta.

VENEENLASKU: uimaranta (ks. aluekartta) ja kantatie 62 puoleinen Vitjasenlahden pää (ks. ratakartat). UIMARANNAN LASKUPAIKKA ON ENSISIJAINEN LASKUPAIKKA, JOTA PYYDÄMME KÄYTTÄMÄÄN. VITJASENLAHDEN PÄÄN LASKUPAIKALLA VENEEN JOUTUU KANTAMAAN TRAILERILTA VETEEN.

YLITUOMARI: Pekka Mukula

KILPAILUJOHTAJA: Pentti Iivanainen

PROTESTIT: Soutuliiton sääntöjen mukaisesti protestit on jätettävä kirjallisesti tuomarineuvostolle kilpailukansliaan välittömästi maaliintulon jälkeen (viimeistään 30 minuutin kuluttua kyseenomaisen sarjan viimeisen veneen maalintulon jälkeen). Tuomarineuvosto käsittelee protestit ennen palkintojen jakoa. Protestimaksu 50 €, ja se maksetaan paikan päällä. Ellei protestia hyväksytä, lankeaa rahasumma Soutuliiton hyväksi. Muussa tapauksessa summa palautetaan maksajalle.

RATAMESTARIT: Jarmo Nenonen ja Jukka Lindström

KILPAILUKUULUTUS: Pentti Ripatti

KILPAILULISENSSIT: Soutajien kilpailulisenssit tarkastetaan kilpailukansliassa ilmoittaumisen yhteydessä. Joukkueita pyydetään varmistamaan, että soutajien kilpailulisenssit ovat kunnossa. Kertalisenssin (30 €) voi ostaa kilpailukansliasta, joka on rantasaunalla. Jos joukkueessa soutaa lisenssitön urheilija, joukkueen suoritus hylätään.

VENEIDEN TARKASTUS: Veneitä tarkastetaan pistokokein (Hannu Liukkonen).

ENSIAPU: Ensiapuryhmä on rantasaunan tiloissa.