Tiedote MiSo:n salitilanteesta ja puuvenesoudun etenkin kirkkovenetreenien alkamisesta

16.5.2020

 

Mikkelin Soutajat aloittanee kirkkovenetreenit kesäkuussa alussa kerran viikossa ja mikäli innostusta ja soutajia riittää, niin kertoja on mahdollisuus lisätä pikkuhiljaa. 

Pienvenesoutajathan ovat korkanneet kautensa jo heti jäiden lähtiessä.

Sisäliikuntapaikat ovat suljettuna ainakin toukokuun loppuun asti 14.3.2020 tehdyllä päätöksellä ja 1.6. alkaen niitä aletaan availemaan hallitusti ja asteitain.

Anni Swaninkadun kuntosali ja MiSo:n soutusali ovat muutaneet Raviradantie 8:aan. Muutot on jo tehty, mutta kulunvalvonta ja lukkojärjestelmien vaihto on vielä tekemättä.  Myös kuntovälineet pyritään saamaan valmiiksi paikoilleen keskuun alkuun mennessä. Kaupunki ilmoittaa, kun kuntosali Raviradantiellä avautuu. Todennäköisesti myös MiSo:n soutusali avautuu samaan aikaan. 

Sisäliikuntasalien vakiovuorojen hakuaika on jo päättynyt ja vuorot on jaettu, josta ilmoitamme toisaalla kohdassa Harjoitus- ja salivuorot 1.6. mennessä.

Uuteen soutusaliin sekä myös kuntosaliin ei pääse ennenkuin samat avainläpyskät, joilla päästiin Anni Swaninkadun ovista, on aktivoitu uudelleen. Toukokuun lopun tilanteen mukaan jäsenmaksunsa maksaneiden avainläpyskät päivitetään ensin ( jäsensihteeri hoitaa tiedot ) ja vasta sen jälkeen myöhemmin maksaneiden. 

Ilmoitamme tarkemmin näillä sivuilla, kun jäsenillä on mahdollisuus päästä uuteen MiSo:n soutusaliin sekä myös kuntosaliin, jonne mennään seuran varaamilla vuoroilla ja noudatetaan annettuja ohjeita kuten esim. turvavälit sekä käsien- ja laitteiden desinfiointi ja harjoittelu vain terveenä ym.

IM