Jäseneksi liittyminen

Vuoden 2018 jäsenmaksut

Seuran tilinumero on FI75 5271 0440 2349 39 (Suur-Savon Osuuspankki)

Alle 18-vuotias                  20 €

Henkilöjäsenmaksu         75 €   (yli 18-vuotias)

Perhejäsenmaksu            100 € (samassa taloudessa asuvat)

Kannattajajäsenmaksu  100 €

Avainkortin hankinta harjoitustiloihin Anni Swaninkadun ja Suur-Savonkadun kulmaukseen.

Sekä ulko-oveen että sisäsoutusalin oveen käy sama avainkortti. Avainkorttia välittää Teemu Lothander, joka on tavoitettavissa Kamppailuareenan toimistosta (Suur-Savonkatu 1-3) arkipäivisin klo 10.00-16.00, puh. 044 566 8540, sposti: teemu.lothander@kamppailuinstituutti.fi .  Avainkortti maksaa käteisellä 10 € ja se maksetaan suoraan Kamppailuinstituutti Mikkeli ry:n tilille: FI30 5271 0440 2506 87. Maksukohtaan voi vielä lisätä viitteen: "Avainkortti / jäsenen nimi".  Jos et ole käyttänyt avainkorttia kahteen viikkoon, se pitää päivittää ulko-ovella. Tämä tapahtuu pitämällä avainkorttia lukijassa niin kauan, että valo muuttuu sinisestä vihreäksi, ja ovi avautuu.

Kulkeminen harjoitustiloihin käy Anni Swaninkadun sisäpihan kautta. Ovi sijaitsee sisäpihan vasemmalla sivulla. Harjoitustilat löytyvät toisesta kerroksesta. Salin käytävällä on WC-tilat, alakerrassa suihku ja pukuhuonetilat.

UUSI ja VANHAKIN JÄSEN: Muista ilmoittaa seuran jäsensihteerille (ilkka.manninen@suomi24.fi) osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Jäsentiedote + muut tiedotteet lähetetään jatkossa sähköpostitse jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa joko Ammattikoulun soutusalissa olevaan listaan tai suoraan jäsensihteerille.

RUNEBERGINAUKION URHEILUTALON ULKO-OVEN AVAINKORTIN PALAUTUS

Runeberginaukion Urheilutalon ulko-oven avainkortin voi palauttaa Päämajakoulun vahtimestari Mikko Karttuselle, puh. 044 7945 253. Jos olet ottanut avainkortin panttia vastaan lainaan, saat panttimaksun takaisin. Jos olet ostanut kortin omaksi, niin niitä rahoja ei palauteta. Mikolla on viimeisen 8 vuoden ajalta on lista, josta näkyy, ketkä ovat ostaneet kortin omaksi. Mikon tavoittaa Päämajakoulun tiloista (sisäpihan pääovista sisälle ja sitten oikealla, josta löytyy vahtimestarin "akvaario"). Päämajakoulun osoite on Otto Mannisenkatu 10.

Voit toki pitää Urheilutalon avainkortin niin kauan käytössäsi, kun sinulla on sille käyttöä (liikuntasalivuoro, Pilates).

Vahtimestarin vastaanottoajat ovat:

tiistai klo 9.00 - 10.00 ja 14.00 - 15.00