Jäseneksi liittyminen

 

Vuoden 2020 jäsenmaksut

 

Mikkelin Soutajat tarjoaa sekä uusille että vanhoille jäsenilleen mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun 8 ergosoutulaitteen, yhden skiergolaitteen, yhden wattbiken, yhden melontalaitteen sekä dyno-voimaharjoittelulaitteen avulla.   Lisäksi kahvakuula ja käsipainoharjoitteluun hyvät edellytykset päivittäin.

Erillinen kuntosali käytössä kolmena päivänä viikossa. (Ks. harjoitus- ja salivuorot kohdasta tarkemmin)

Lisäksi torstaisin yhteinen jumppa/kuntopiirimahdollisuus Urpolan koudulla kaikille jäsenille. ( Ks. harjoitus- ja salivuorot kohdasta tarkemmin)

Seuran tilinumero on FI75 5271 0440 2349 39 (Suur-Savon Osuuspankki)

 

Opiskelijajäsenmaksu:     Alle 20-vuotiaat opiskelijat 10 €

Henkilöjäsenmaksu:          75 €   (yli 18-vuotias)

Perhejäsenmaksu:           100 € (samassa taloudessa asuvat)

Kannattajajäsenmaksu:   100 €

 

Avainkortin hankinta harjoitustiloihin Anni Swaninkadun ja Suur-Savonkadun kulmaukseen.

Sekä ulko-oveen että sisäsoutusalin oveen käy sama avainkortti. Avainkorttia välittää Teemu Lothander, joka on tavoitettavissa Kamppailuareenan toimistosta (Suur-Savonkatu 1-3) arkipäivisin klo 10.00-16.00, puh. 044 566 8540, sposti: teemu.lothander@kamppailuinstituutti.fi .  Avainkorttia 10,00 € ei voi maksaa käteisellä vaan se maksetaan suoraan Kamppailuinstituutti Mikkeli ry:n tilille: FI30 5271 0440 2506 87. Maksukohtaan voi vielä lisätä viitteen: "Avainkortti / jäsenen nimi".  Jos et ole käyttänyt avainkorttia kahteen viikkoon, se pitää päivittää ulko-ovella. Tämä tapahtuu pitämällä avainkorttia lukijassa niin kauan, että valo muuttuu sinisestä vihreäksi, ja ovi avautuu.

Kulkeminen harjoitustiloihin käy Anni Swaninkadun sisäpihan kautta. Ovi sijaitsee sisäpihan vasemmalla sivulla. Harjoitustilat löytyvät toisesta kerroksesta. Salin käytävällä on WC-tilat, alakerrassa suihku ja pukuhuonetilat.

 

JÄSENET:  Muistakaa ilmoittaa seuran jäsensihteerille (imanninen725(at)gmail.com) osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. 

Jäsentiedote + muut tiedotteet lähetetään jatkossa sähköpostitse jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa joko Ammattikoulun soutusalissa olevaan listaan tai suoraan jäsensihteerille.