Jäseneksi liittyminen

 

Vuoden 2020 jäsenmaksut

 

Mikkelin Soutajat tarjoaa sekä uusille että vanhoille jäsenilleen mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun uusissa tiloissa Raviradantie 8:ssa usean sisäsoutulaitteen, yhden skiergolaitteen, yhden wattbiken, yhden melontalaitteen sekä dyno-voimaharjoittelulaitteen avulla.   Lisäksi kahvakuula ja käsipainoharjoitteluun hyvät edellytykset päivittäin.

Erillinen kuntosali aivan vieressä käytössä syys- ja talvikautena kahtena päivänä viikossa tiistaisin ja perjantaisin. (Ks. harjoitus- ja salivuorot kohdasta tarkemmin). Kesäkaudelle 2020 anoimme yhden salivuoron perjantaiksi klo 16.00 - 17.30 ja eka vuoro olisi jo 5.6

Lisäksi torstaisin yhteinen jumppa/kuntopiirimahdollisuus sisäsoutusalissamme Raviradantie 8:ssa syys- lokakuusta alkaen. ( Ks. harjoitus- ja salivuorot kohdasta tarkemmin) 

Jäsenillä on mahdollisuus myös tulla kokeilemaan kirkkovenesoutua, mikäli kiinnostusta ja intoa riittää.

Seuran tilinumero on FI75 5271 0440 2349 39 (Suur-Savon Osuuspankki)

 

Opiskelijajäsenmaksu:     Alle 20-vuotiaat opiskelijat 10 €

Henkilöjäsenmaksu:          75 €   (yli 18-vuotias)

Perhejäsenmaksu:           100 € (samassa taloudessa asuvat)

Kannattajajäsenmaksu:   100 €

 

Avainkortin hankinta harjoitustiloihin Raviradantien soutu- ja kuntosaliin.

Sekä ulko-oveen että sisäsoutusalin oveen käy sama avainkortti, kuin mikä kävi vanhoissa tiloissakin. Avainkorttia välittää Teemu Lothander, joka on tavoitettavissa Kamppailuareenan toimistosta (Suur-Savonkatu 1-3) arkipäivisin klo 10.00-16.00, puh. 044 566 8540, sposti: teemu.lothander@kamppailuinstituutti.fi .  Avainkorttia 10,00 € ei voi maksaa käteisellä vaan se maksetaan suoraan Kamppailuinstituutti Mikkeli ry:n tilille: FI30 5271 0440 2506 87. Maksukohtaan voi vielä lisätä viitteen: "Avainkortti / jäsenen nimi". 

Kesäkuun alkuun mennessä jäsenien vanhat kortit päivitetään ja sen jälkeen vasta aloitetaan päivittämään uusien ja niiden jäsenten avainkortteja, jotka maksavat jäsenyytensä myöhemmin kuittia vastaan.

Kulkeminen harjoitustiloihin käy arkisin virka-aikaan sisäpihan kautta ja illemmalla Raviradanpuoleisesta ovesta. Toistaiseksi käynti on Raviradantien puoleisesta ovesta.

 

JÄSENET:  Muistakaa ilmoittaa seuran jäsensihteerille (imanninen725(at)gmail.com) osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. 

Jäsentiedote + muut tiedotteet lähetetään jatkossa sähköpostitse jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa joko RAVIRADANTIEN soutusalissa olevaan listaan tai suoraan jäsensihteerille.