Harjoitus- ja salivuorot

TALVIKAUSI 2017-2018

Avainkortin hankinta uusiin harjoitustiloihin Anni Swaninkadun ja Suur-Savonkadun kulmaukseen.

Sekä ulko-oveen että sisäsoutusalin oveen käy sama avainkortti. Avainkorttia välittää Juha Palkeinen, joka on tavoitettavissa Kamppailu-urheilijoiden kahviosta (Otavankatu 4) arkipäivisin klo 10.00-16.00. Avainkortti maksetaan käteisellä ja hinta on 10 €. Avainkortti on voimassa yhden vuoden.

Kulkeminen harjoitustiloihin käy Anni Swaninkadun sisäpihan kautta. Ovi sijaitsee sisäpihan vasemmalla sivulla. Harjoitustilat löytyvät toisesta kerroksesta. Salin käytävällä on WC-tilat, alakerrassa suihku ja pukuhuonetilat.

SISÄSOUTUSALI KÄYTÖSSÄ PÄIVITTÄIN KLO 06.00 - 22.00)

KUNTOSALIVUOROT UUSISSA TILOISSA (Anni Swaninkadun ja Suur-Savonkadun kulmaus, toinen kerros)

Tiistai klo 16.30-17.30

Perjantai klo 16.30-18.00

Sunnuntai klo 15.00 - 16.00

LIIKUNTASALIVUORO / RUNEBERGINAUKION URHEILUTALO

Lauantai 15.00 - 17.00

Sählyä ym.

LIHASKUNTOJUMPPA / URPOLAN KOULUN ALASALI

Torstai 17.00 - 18.30

11. jumppavuosi pyörähtää käyntiin Sari Jäppisen vetämänä! ALOITUSPÄIVÄ ILMOITETAAN MYÖHEMMIN!

"Kaikille jäsenille avoin matalan kynnyksen jumppa sisältäen alkulämmittelyn, lihaskuntoliikkeet ja loppuvenyttelyn. Jumppaa voisi kutsua myös nimellä "Kahta en vaihda" -jumppa, mikä tarkoittaa, että hyvän kunnon lisäksi tärkeää on hyvä mieli, ja se luodaan hyvässä seurassa, josta kaikki osallistujat ovat vastuussa."

Tervetuloa mukaan jumppaamaan!

Päivitetty 22.8.2017