Repa hopeaa kympillä ja pronssia 500 m:llä
Jari pronssia 500 m:llä
Taina hopeaa kympillä ja kulta Sulkavalla
Rane kympillä pronssia ja 500 m:llä neljäs.

Mikkelin Soutajat saavutti 9 - 10.3 sisäsoudun pikamatkalla sekä kympillä useista mitaleja.

Lauantaina kisatulla pikamatkalla ( 500M ) Seija Kontinen souti hopeaa ajalla 1:51,6 Naiset  50 sarjassa.

Sunnuntaina kilpailtiin 10 km:n matkalla ja myös tältä matkalta Seikku nappas hopeala sarjassaan ajalla 44:18,0.

Sanna Piili oli 500 m:llä kolmas 1:41,9 ajalla Naiset 40 sarjassa.

Sunnuntaina Sanna  jäi kympillä harmittavasti pronssille häviten hopean vaivaisella 1,2 sekunnilla. Sannan aika oli 40:22,5

Miesten 50 sarjassa kympin kevyessä luokassa Reijo Parkkinen souti  hyvin ajalla 37:35,9 sijoittuen toiseksi.

Lauantain 500 m:llä  Repa sijoittui kolmanneksi ajalla 1:33,6

Miesten 50 avoimessa sarjassa Jari Liimatta souti myös pronssille ajalla 1:23,8 jättäen seurakaverinsa Rauno Kuokkasen neljänneksi. Ranen aika oli 1:27,2

Naiset 40 kevyeen sarjaan uskaltautui myös Mison puheenjohtaja Taina Taskinen soutaen hienosti hopealle ajalla 45:07,7

Miehet 50 avoimessa Rauno Kuokkanen souti sisuuntuneen hienosti kolmanneksi ajalla 36:41,8  jääden hopeasta vaivaiset 1,5 sek. Voitoin tässä sarjassa otti Sulkavan Heikki Joskitt ajalla 36:27,4