Haku käynnissä soutukouluun!

4.9.2022Tapani Liukkonen
Tapani Liukkonen
Ismo Hyvönen
Ismo Hyvönen
Laura Salonen
Laura Salonen

Järjestämme sisäsoudusta ja/tai kirkkovenesoudusta kiinnostuneille tammikuussa 2023 alkavan soutukoulun. Tavoitteenasi voi olla soututekniikan oppiminen, Sulkavan Suursoutuihin osallistuminen heinäkuussa 2023 tai vain itsesi voittaminen ja yhdessä teenaaminen.


Soutukoulu pitää sisällään:

  • Kuntotestaus pyörällä (Aino Active, Fitware), josta kirjallinen ja suullinen testipalaute treenivinkkeineen (arvo 55€). 
  • Opastus sisäsoutuun ja sisäsoututreenit 1 krt/vko (tammi-huhtikuu, katson sivun alalaita)
  • Opastettu kuntosaliharjoittelu (1 krt), jonka jälkeen omatoimisia salitreenejä seuran salivuoroilla (1-2 krt/vko). 
  • Soututestit tammikuussa ja huhtikuussa 
  • Kirkkovenetreenit 2 krt/vko, touko-kesäkuu
  • Seuran sisäsoutusali käytössä 7 pv/vko

Soutukoulun hinta: 119 €*

Hinta pitää sisällään seuran jäsenyyden ja seuran tarjoamat palvelut vuoden 2023 loppuun asti. 

Soutukoulun parhaille tarjotaan paikkaa seuran kilpajoukkueisiin, joilla osallistutaan kesän 2023 SM-kisoihin. Muille tarjotaan mahdollisuutta osallistua Sulkavan Suursoutujen iltasoutuun sekä mahdollisiin muihin kisoihin. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 30.11.2022 mennessä:
Laura Salonen puh. 050 577 3648
mikkelinsoutajat@gmail.com
 

 

Soutukoulua toteuttamassa: 

 

Tapani Liukkonen, valmentaja
Tapani "Tapsa" on kokenut konkari kaikkeen soutuun liittyvässä. Hänellä on taustallaan kilpasoutua 20 vuotta, joista perämieskokemustakin vuosikymmenen ajalta. Tapsa on ollut soutajana Mison joukkueessa, joka yhä pitää hallussaan Sulkavan soutujen sekasarjan reittiennätystä (aika 4:09). Tapsa on toiminut myös 15 vuotta urheilulääkärinä. Soutukoulussa Tapsa opastaa soudun tekniikkaan, vetää sisäsoututreenejä sekä toimii kesällä perämiehenä. 

Ismo Hyvönen, kuntotestaaja ja valmentaja
Ismolla on soutukokemusta jo 25 vuotta niin pienvene-, kirkkovene- kuin myös olympialuokan soudusta. Hän on toiminut monena vuonna MiSon kirkkovenejoukkueiden valmentajana. Ismo on käynyt Suomen Melonta- ja soutuliiton tason 1 ja 2 soutuvalmennuskoulutukset, soutuspinningohjaaja- ja FAF Personal Trainer -koulutuksen. Myös Ismo on ollut soutamassa Mison sekajoukkueessa Sulkavan reittiennätystä. Soutukoulussa Ismo vastaa kunto- ja soututesteistä. Ismo tekee kuntotestauksia myös työkseen osana osteopaatin työtään. 

Laura Salonen, soutukoulun mama
Laura on harrastanut kirkkovenesoutua kymmenisen vuotta. Parin viime vuoden ajan hän on myös kilpaillut sisäsoudussa. Laura on soutukoulun tsemppari ja mama, jonka puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa. Laura toimii myös seuran puheenjohtajana. 

Kuntotestit Hoito- ja kuntovalmennuspalveluissa

 

Soutukoulun kuntotestaukset tekee Ismo Hyvösen Hoito- ja kuntovalmennuspalvelut. Testi tehdään Daum medical 8i polkupyöräergometrillä ja siinä käytetään Aino Activen Fit Ware kuntotestiohjelmaa. Testi perustuu epäsuoraan maksimaalisen hapenottokyvyn testaamiseen, joka mittaa sydämen ja verenkiertojärjestelmän, keuhkojen, työskentelevien lihasten ja niitä huoltavien järjestelmien toiminnan tehokkuutta. Testi on asiakkaalle helppo ja turvallinen.

******************

Sisäsoututreenit tammi-huhtikuussa

Yhteistreenien päivät sovitaan yhdessä soutukoululaisten kanssa marraskuussa. Treenipäivä voi vaihdella viikosta toiseen. Näin mahdollistamme sen, että jokainen pääsee mukaan vähintään muutaman kerran kuukaudessa. Soutukoululaisena voit myös osallistua seuran avoimiin sisäsoututreeneihin, mikäli soutukoulun treenipäivä ei sovi sinulle. Pidämme huolen, että jokainen pääsee treenaamaan.