Runeberginaukion Urheilutalo jää pois käytöstä. Lauantaina 19.8. klo 08.00 alkaen talkoot sisäsoutusalin laitteiden siirtämiseksi uuteen tilaan. Lue lisää...!!

12.8.2017

Uusi sisäsoutusali
Uusi sisäsoutusali
Uusi sisäsoutusali
Uusi sisäsoutusali

Runeberginaukion Urheilutalo jää pois käytöstä, joten kuntosalitilat ja Mikkelin soutajien sisäsoututila muuttavat paikkaa. Uudet tilat on saatu ammattikoululta (Esedu) Anni Swaninkadun ja Suur-Savonkadun kulmauksesta. Anni Swaninkadulta katsottuna tilat sijaitsevat toisen kerroksen kulmahuoneistossa.

Kuntosali on tehnyt muuttoa jo tämän viikon aikana. Sisäsoututilamme laitteet siirretään uuteen tilaan ensi lauantaina 19.8. klo 08.00 alkaen. Tavoitteena on, että kaikki laitteet, peilit ym. saadaan siirrettyä lauantain aikana, ja uusi sali saadaan heti käyttövalmiiksi. Uusi kuntosalitila on käyttövalmiina elokuun aikana. Uudet kuntosalitilat ja sisäsoututila sijaitsevat vierekkäin. Tilat ovat valoisat ja hyvät.

MUUTTOTALKOOT

Laitteiden siirtoa varten tarvitaan talkoolaisia lauantaille. Lisäksi puheenjohtajalla on paljon uusia asioita kerrottavana: tilojen käyttö ja kulkeminen, avainasiat, maksut, suihkut ja pukuhuoneet jne.

Jos et tule siirtotalkoisiin, niin uusiin tiloihin voi tulla tutustumaan suoraan paikan päälle lauantain aikana.

Jotta löydät perille, ota tarvittaessa yhteyttä Penttiin, puh. 044 0400 702

Lisätietoja kuntosalin ja sisäsoutusalin käytöstä päivitetään sivuille jatkossa.