Sisäsoutuliiga koostuu neljästä kilpailusta.

• Lyhyen matkan SM-kilpailut  1000 m /2000 m ja joukkuekilpailut eli viestit
  • Finnish Open 500 m
  • Normaalimatkan SM-kilpailut, 5 km/10 km
  • Puolimaratonin ja maratonin SM-kilpailut
  • Seurakohtaisten pisteiden lisäksi kisataan henkilökohtaisista pisteistä sarjoissa miehet, naiset, pojat ja tytöt.
  • Seurapisteet: Seurapisteissä jokainen sarja on samanarvoinen ja pisteitä jaetaan sarjan kymmenelle parhaalle sijoitukseen perustuen 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1.
  • Jos SM-kisa soudetaan avoimena niin seurapisteissä huomioidaan vain Suomen Melonta- ja soutuliiton jäsenseurojen soutajien suoritukset.
  • Soutaja voi kerätä seurapisteitä vain yhdestä sarjasta. Jos soutaja osallistuu saman matkan kisassa useampaan eri sarjaan niin silloin vain korkeimmat pisteet huomioidaan.
  • Henkilökohtaiset pisteet: Soutajan henkilökohtaiset pisteet lasketaan suhteutettuna kyseisen sarjan voimassa olevaan ME-tulokseen (Nonathlon malli). Jos soutaja soutaa ME-tuloksen saa hän siitä 1000 pistettä, jos aika on 10% heikompi kuin ME niin se tuo 900 pistettä. Pisteet pyöristetään lähimpään tasalukuun, desimaalit huomioidaan jos kaksi tai useampi soutaja päätyy tasapisteisiin kokonaiskisassa. Jos aika on kaksinkertainen ME-aikaan verrattuna niin matkan pisteet nollautuvat. Esimerkki: Sarjan M40 2000m ME tulos on 5:52,4. Soutaja soutaa FIRC:ssä ajan 6:15,0. Se tuo hänelle pisteitä (1 – (6:15.0 – 5:52,4)/5:52,4) * 1000 = 936p. Aikuisten henkilökohtaisessa kisassa huomioidaan kolme eniten pisteitä antanutta kisaa suoraan. Jos soutaja osallistuu kaikille neljälle matkalle niin silloin vähiten pisteitä tuoneesta kisasta saa 4 % bonuksen. Esimerkki: (920p + 930p + 890p + 940p) => (920p +930p + 940p + 0.04*890p) = 2826p Nuorten sarjoissa huomioidaan kaksi eniten pisteitä antanutta kisaa. Jos soutaja osallistuu kaikille kolmelle matkalle niin silloin vähiten pisteitä tuoneesta kisasta saa 3 % bonuksen (nuorilla ei ole maratonia eikä puolimaratonia).

Sisäsoutuliiga 2021 ( tulokset ovat lopulliset vasta huhtikuun maratonin jälkeen

Naisten sarjassa henkilökohtaisissa pisteissä eniten kerännyt misolainen Sanna Piili on tällä hetkellä ennen viimeistä osakilpailua viidentenä vain kuusi pistettä nelostilasta ja miesten vastaavassa on Ilkka Manninen neljäntenä 2777 pisteellä ja takana vaanii M-90 sarjassa 500 m:llä kovan ajan 2:02,4 soutanut Martti Mäkelä 26 pistettä perässä.

Soutuliigassa MiSo on tällä hetkellä neljäntenä 193 pisteellä, joka on jo 34 pistettä enemmän kuin viime vuonna yhteensä eli sinänsä positiivinen asia vaikka sijoitus jäänee jälleen kolmen parhaan joukkueen ulkopuolelle.

Sisäsoutuliiga 2020

Naisten sarjassa henkilökohtaisessa kisassa eli aikaisempina vuosina ergocupissa eniten pisteitä kerännyt misolainen oli Sanna Piili  voittaen koko kisan 2804 pist. ja miesten sarjassa vastaavasti paras misolainen oli toiseksi sijoittunut Ilkka Manninen 2746 pist.

Soutuliigassa MiSo oli jälleen 4. yht. 159 pisteellä.

Sisäsoutuliiga 2019

Naisten sarjassa eniten piesteitä kerännyt misolainen oli Sanna Piili sijoittuen toiseksi ergocupissa 2772 pist. ja miesten vastaavassa paras misolainen oli 6. sijoittunut Reijo Parkkinen 2705 pist.

Soutuliigassa MiSo sijoittui hyvin neljänneksi 187 pisteellä.

Sisäsoutuliiga 2018

Naisten sarjassa eniten pisteitä kerännyt misolainen oli Sanna Piili sijoittuen kolmanneksi ergocupissa 2797 pist. ja miesten vastaavassa paras misolainen oli kymmenenentenä Rauno Kuokkanen 2740 pist.

MiSo oli soutuliigassa hienosti kuudes yhteensä 159 pistettä. Sisäsoutuliigan historiassa MiSolla taisi olla eka kerran mukana niin mies- kuin naissoutajakin. :)

Sisäsoutuliiga 2017

Miesten sarjassa eniten pisteitä kerännyt misolainen oli Reijo Parkkinen sijoittuen myös tänä vuonna 11. ergocupissa 2712 pist.

MiSo oli soutuliigassa 20. paras keräten vain 24 pistettä.

Sisäsoutuliiga 2016

Miesten sarjassa eniten pisteitä kerännyt misolainen oli Reijo Parkkinen sijoittuen 11. ergocupissa 2716 pist.

MiSo oli soutuliigassa 12. paras 66 pisteellään.

Sisäsoutuliiga 2015

Miesten sarjassa eniten pisteitä ja ainoa misolainen oli Jari Liimatta sijoittuen 36.  ns. ergocupissa, joka käydään kaikkien soutajien kesken1856 pist.

MiSo oli hänen pisteillään soutuliigassa 12. paras 26 pojolla.