MiSo:n pienvenesoutajilla menestystä Sulkavan Souduissa:

Ilkka ja Timo hopeamitalit
Vuokko ja Jaana hopeamitalit
Jouni ja Tarja KULTAA sekä Rauno ja Sanna hopeamitalit

MiSo:n pienvenesoutajilla menestystä Sulkavan Souduissa

MiSo:n pienvenesoutajilla menestystä Sulkavan Souduissa. Kaikki MiSo:n SM-sarjaan osallistujat hienosti mitaleille. Yhteensä 1 kulta, 4 hopeaa ja 1 pronssi.

Vuorosoutu miehet yli 40 vuotta mukana olivat MiSo:n Jari Kuitunen & Jarno Viljakainen ja sijoitus heti Jarnon ensimmäisessä pienvenekilpailussa Sulkavalla oli kolmas. Kisa oli samalla myös Jarnon kolmas kerta Sulkavalla. Jarilla tämänkertainen soutukerta oli jo 22.  Miesten aika oli 5:46:39 ja miehet olivat syystäkin tyytyväisiä soutuunsa. Voittajapari Eskelinen & Lehtosalo aika oli 5:37:42 ja hopeaa soutanut pari Haiko & Paalumäki sai ajakseen 5:43:57

Samassa sarjassa kilpaili myös MiSo:n Antti Tiihonen, joka parinsa Jukka Valtosen kanssa sijoittui sarjassaan kuudenneksi, mutta nämä miehet eivät kilpailleet valitettavasti SM-sarjassa. Heidän aikansa oli 6:12:26 ja soutukerta oli molemmilla seitsemäs. Kehityskykyisiä miehiä ja toivotaan, että jatkossa heidät nähtäisiin myös SM-koitoksissa. Mukana tähän sarjaan oli uskaltautunut peräti 17 paria, joista 4 kilpaili SM-mitaleista.

Parisoutu miehet yli 40 v MiSo:n Markku Kolehmainen & Reijo Parkkinen taktikoivat jälleen osallistumalla nuorempien sarjaan ja se kannatti ainakin osittain, sillä pari sijoittui komeasti hopealle ajalla 5:27:37 . Voitto jäi vain 1:42 min päähän parista Niinisalo & Siljamäki, joten todella hieno suoritus. Miesten olisi ehkä kannattanut soutaa yleisessä sarjassa, jossa myös olisi tullut hopeaa, mutta pisteitä pari olisi saanut yhteensä 12 kun nyt saivat tyytyä kahdeksaan, mutta hyvä näinkin. Mukana tässä sarjassa oli yhteensä 8 paria, joista viisi kilpaili myös SM-pisteistä ja sijoituksista. Tämä oli muuten Repan 33. ja Maken 23. kerta Sulkavan Souduissa.

Parisoutu miehet yli 60 v oli mukana MiSo:sta Timo Dyster ( 22. krt ), joka paremmin tunnetaan vuorosoudusta ja hänen parinaan oli Ilkka Manninen ( 18. krt ).  Pari veti mukavasti aina 50 km:iin asti, mutta sen jälkeen pienet vaikeudet haittasivat matkantekoa, mutta se on tässä lajissa enemmän sääntö kuin poikkeus. Sijoitus oli kuitenkin toinen ajalla 5:34:35 ja kultaan jäi 4:30 min joten tällä kertaa ei olisi ollut mitään jakoa ensikertaa 60:ssä soutaneille Mykkänen & Vepsäläiselle, joiden voittoaika oli 5:30:05 .  Sarjassa oli mukana 10 paria, joista 9 paria kilpaili SM-sijoituksista.

Naisten parisoudussa yli 50 vuotta saatiin yllätysvoittaja, kun SMARK:n Kaski & Lankila 5:46:13 vei sarjaa muutaman vuoden hallinneelta MiSo:n Vuokko Kolehmaiselta ja Jaana Valtoselta voiton. Vuokko ja Jaana sijoittuivat kuitenkin hyvin hopealle, joskin aika painui harmittavasti yli kuuden tunnin 6:02:15 . Kolmas oli Sulkavan pari Sallinen & Tanninen ajalla 6:16:53. Mukana oli kolme paria, joista kaikki osallistuivat SM-soutuun. Vuokolle soutu oli 18. krt ja Jaanalle 21. krt. Sulkavalla.

Viimeisenä mutta ei vähäpätöisimpänä MiSo:sta oli mukana Parisoutu sekasarjan yli 40 v Jouni Kakkonen (19 krt ) & Tarja Väisänen ( 9 krt), jotka ottivat jälleen omansa eli voittivat kultaa ajalla 5:31:56 . Toiseksi soutivat myös MiSo:n Rauno Kuokkanen ( 20 krt ) & Sanna Piili ( 6 krt ) ajalla 5:39;07 . Pari hävisi kullan reilulla 7 minuutilla, mutta saivat arvokasta kokemusta jatkoa ajatellen.  Tässä sekasarjassa oli mukana 6 paria, joista kolme kilpaili mitaleista.